Uppdatering av Mina sidor

Vi uppdaterar nya Mina sidor. Alla sidor kommer få en mer enhetlig och användarvänlig navigering som fungerar bra så väl i desktop, läsplatta eller i mobil.

På Mina sidor kan du se din elförbrukning, fakturor, avtal och dokument. Samt göra en flyttanmälan eller skicka frågor till oss på kundtjänst.

Hur loggar du in?

Du kan logga in på Mina sidor med Mobilt BankID. Är det så att du inte har något Mobilt BankID så måste du skapa ett nytt lösenord, vilket du gör genom att trycka på Glömt lösenord? Skriv sedan in ditt kundnummer (som du hittar på din faktura) och tryck på Återställ ditt lösenord. Då skickas en länk till din e-post och där går du in för att registrera ditt nya lösenord. Får du ingen länk så kan det bero på att du inte har någon e-postadress registrerad hos oss. Då får du kontakta oss på 0590-613 62 eller kundtjanst.energinat@filipstad.se så hjälper vi dig med registreringen.

Filipstad Energinät AB, Box 150, 682 24 Filipstad

Besöksadress: Konsul Lundströms väg 4 Telefon: 0590‑613 62 E‑post: kundtjanst.energinat@filipstad.se Organisationsnummer: 556517–4991